Een woning in een industrieel jasje: zo doe je dat

Een industrieel interieur is een van de populairste, moderne interieurstijlen van onze tijd. En terecht! Hoewel een industrieel interieur een aantal vaste elementen in zijn ontwerp heeft (het gebruik van natuurlijke materialen en metalen accenten, tweedehandse meubels, een simpel kleurenpallet etc.), deze stijl is ook nog eens zo flexibel dat je het helemaal kan aanpassen aan je eigen voorkeuren. Bovendien is het ook de perfecte stijl voor de minimalistische liefhebbers onder ons of juist voor de mensen die op een woonbudget zitten.

Een aantal voorbeelden van een industrieel interieur in verschillende woonruimtes zijn vintage zitbanken in de woonkamer of beton cire voor badkamer voor een robuuste en waterdichte look. De opties zijn eindeloos! Ga ook voor de industriële stijl: wij leggen je in dit blog uit hoe je dit gemakkelijk kan doen.

Industriele elementen in de woonkamer en keuken

De industriële interieurstijl is gemakkelijk toe te passen in de woonkamer en de keuken. Een kenmerkend aspect van een industrieel interieur is het gebruik van rauwe, natuurlijke materialen in de grote delen van de ruimte, zoals de muren en de vloer. Een gedeeltelijke bakstenen muur is een populaire keuze voor de woonkamer: het breekt een normale uur in een uniek kunstwerk als het ware. In de keuken is het daarentegen heel trendy om een zwarte keuken gecombineerd met houten elementen te nemen. Vaak wordt ervoor gekozen om een houten keukeneiland te nemen gepaard met een zwarte fornuis.

Industriele elementen in de badkamer en slaapkamer

In de badkamer en de slaapkamer kun je ook in een industrieel jasje steken. In de slaapkamer kun je overwegen om zwarte en grijze muren te nemen voor een betonnen, fabriek achtige effect. Wil je iets soortgelijks voor een andere leefruimte, zoals de badkamer? Ga dan voor beton cire voor badkamer. Beton cire is ook een ideaal materiaal voor de badkamer, omdat het een waterdichte materiaal is. Als je dus praktisch en trendy wil zijn, ga dan voor beton cire voor badkamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *