Friends With Benefits of Fuckbuddy

Als je geen vaste relatie hebt (of misschien een hele saaie) maar je hebt wel behoefte aan seksueel contact met een vaste partner dan kan een een fuckbuddy wel wat voor je zijn! Een fuckbuddy is een persoon niet voor één one-night-stand, maar ook niet een vaste relatie. Met je fuckbuddy heb je wel regelmatig seksueel contact. Het verschil tussen friends with benefits of een fuckbuddy, is de vriendschap. Een friends with benefits situatie ontstaat vaak uit een vriendschap waarbij naast vriendschappelijke afspraken ook seksueel getinte afspraken gemaakt worden. Met een fuckbuddy heb je alleen maar seksueel contact. Toch kun je erg gesteld zijn op je fuckbuddy, het maakt je leven weer een stukje completer ondanks je geen vaste relatie hebt. Voor heel veel mensen is een fuckbuddy de oplossing. Ook voor mensen die hiernaast wel een vaste relatie hebben die zij niet willen opgeven maar waar ook weinig spanning in te vinden is op het gebied van seks. Een fuckbuddy is in dit geval vaak geheim wat het nog spannender maakt.

Hoe vind je een fuckbuddy?

Tja, je kunt natuurlijk niet op de eerste de beste aantrekkelijke persoon afstappen om te vragen of hij of zij jouw fuckbuddy wilt worden. Een datingsite is vaak een perfecte plek om een fuckbuddy te vinden. Het is wel verstandig om vanaf het begin heel duidelijk te zijn over je ideeën en verlangens. Dat je van iemand wilt genieten op seksueel gebied, hoeft niet te betekenen dat je deze persoon respectloos dient te behandelen. Zorg ervoor dat je fuckbuddy zich vermaakt en op zijn of haar gemak voelt bij je. Ben ten alle tijden eerlijk over je gevoelens en zorg ook dat je ook weet wat je fuckbuddy voelt.

Weinig spanning in je seksleven maar wil je geen fuckbuddy?

Wanneer een fuckbuddy voor jou wat te ver gaat naast je vaste relatie, is wellicht een simpel seksspeeltje wel de oplossing. Je kunt er het seksleven met je vaste partner een boost mee geven. Loopt deze niet warm voor seksspeeltjes? Dan kun je er natuurlijk ook in je ééntje van genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *