Ga voor klassiek met marmerlook tegels

Ben jij gek op een klassieke uitstraling? Dan zijn marmerlook tegels de perfecte keuze voor jou. Deze blikvanger heeft de look van echt marmersteen, zonder het bijbehorende prijskaartje. Marmer is namelijk een kostbaar natuurproduct, wat niet voor iedereen te betalen is. Marmerlook tegels zijn daarentegen van keramiek gemaakt. Keramische tegels zijn een betaalbaar en hoogstaand kwalitatief alternatief voor marmeren tegels. Met de technologieën van tegenwoordig, is het mogelijk om een heel natuurlijk effect te creëren. Hierdoor zijn deze tegels eigenlijk niet van echt marmer te onderscheiden! Zo profiteer je van het stijlvolle uiterlijk van marmer, met de praktische voordelen van een keramisch tegeltje.

Marmerlook tegels voor op de muur

Marmerlook tegels voor op de muur geeft jouw woonruimte een luxe uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden voor het kiezen van een geschikte wandtegel. Ga je voor een zachte en natuurlijke uitstraling, of wil je een echt statement met deze tegel maken? Voor een natuurlijk marmereffect, kies je voor een grote tegel die zo min mogelijk voegen laat zien. Hierdoor vergeet je bijna dat de muur betegeld met marmerlook, en wekt het de illusie van een effen oppervlak. Wanneer je wel van een kunstig tegeltje houdt, kan je ook mozaïek marmerlook tegels gebruiken voor op de wand. Deze zijn voorzien van een leuk patroon en de steentjes zijn individueel bevestigd op een groter oppervlak. Dit zorgt ervoor dat deze tegels prima te leggen zijn en een super levendige uitstraling geven. De vele uitvoeringen en maten maken dat dit tegeltje zelfs voor oppervlakken te gebruiken is waar je echt marmer normaal niet zult zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elegante strip marmerlook boven het aanrecht of in een badkamer? Je kunt vele kanten op met deze tegel, waardoor je je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Marmerlook tegels voor op de vloer

Van oudsher werd marmer vooral op vloeren gebruikt, maar dan vooral in kerken, en het was alleen betaalbaar voor de rijken. Deze tegels zijn vandaag de dag gelukkig voor iedereen toegankelijk, waardoor iedereen kan genieten van deze stijlvolle sfeermaker. De vloertegels zijn een grote favoriet in badkamers en op het toilet. Ze geven sanitaire ruimtes een luxe en fris gevoel. Daarnaast is het keramiek ook gemakkelijk schoon te maken, wat maakt dat deze tegel een hygiënische keuze is. Ook in de keuken of zelfs op het terras komen marmerlook tegels echter goed tot hun recht. Zo kan je met deze look eigenlijk alle kanten op!

Marmerlook tegels in diverse formaten

Deze tegels zijn te verkrijgen in diverse formaten. Voor welke grootte jij het beste kunt kiezen hangt af de ruimte waar de tegel geplaatst wordt. Voor kleine ruimtes zal je gebruik willen maken van een kleiner formaat. Dit geeft ook een knus gevoel aan een badkamer of toilet. Wanneer je een ruimtelijk gevoel wilt hebben, is het verstandig om een groter formaat aan te schaffen. Doordat er minder voegen te zien zijn, lijken de marmerlook tegels één geheel te vormen. Dit geeft een open effect waardoor de ruimte groter lijkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *