Paul Green dames pumps

Een goede vriendin van mij koop al jarenlang Paul Green dames pumps. Zij is enorm te spreken over de kwaliteiten van deze schoenen. Naast het mooie design is het ook een hele comfortabele schoen. Paul Green dames pumps worden geproduceerd in Oostenrijk. Het is een Duits bedrijf dat deze pumps op een ambachtelijke wijze geproduceerd. 

Voor iedere outfit

Het fijne aan de Paul Green dames pumps is dat je ze kunt dragen onder iedere outfit. Je hoeft bijna geen rekening te houden met je kleding. Ideaal als je het mij vraagt! Er valt ook veel te kiezen. Zo kan je kiezen uit pumps met enkelbandjes, hoge en lage hakken, met gespjes of strik of glad leer of print. Je kunt het dus zo gek nog niet bedenken of ze hebben het.

Schoenmaten

Paul Green dames pumps zijn te verkrijgen in maat 36 t/m 42. Daarnaast kan je ze kopen in het blauw, rood en zwart. Dit voor €69,- t/m €159,99. Zo is er voor iedere Paul Green liefhebber wel een geschikte schoen. Indien gewenst kan je ze ook kopen in suède of leer. Doe je dit voor 17:00? Dan kan je er de volgende dag al op lopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *