Waarom kiezen voor een e-scooter?

E-scooters zijn er al heel lang. De consument kon ze voor het eerst kopen in 1996 door Peugeot. Maar het is pas de laatste jaren dat de verkoop van deze gemotoriseerde scooters explosief is gestegen. Dit wordt beïnvloed door een aantal factoren, hoog op die lijst is dat mensen altijd op zoek zijn naar meer praktische manieren om zich te verplaatsen, of we zijn gewoon op zoek naar die extra opwinding in ons dagelijks leven.

Voordelen van een e-scooter

Er is een reden waarom dit type rijstijl steeds populairder is geworden, en hier zult u ontdekken waarom.

Gemak

Gemak is het eerste wat in je opkomt als je aan e-scooters denkt. Ze zijn gewoon heel praktisch in het gebruik – licht, klein van formaat en overal gemakkelijk te parkeren. De meeste zijn voorzien van een vouwsysteem waardoor ze gemakkelijk en moeiteloos op te vouwen zijn en overal op te bergen, mee te nemen naar kantoor of mee te nemen in het openbaar vervoer.

E-scooter opvouwen

Vast komen te zitten in de file bij het woon-werkverkeer is ook hoog op de lijst voor waarom iemand zou gaan voor een van deze persoonlijke vervoer tools. Het maakt het enorm gemakkelijk en snel voor u om door de files te scheuren, en een extra bonus is dat het het dagelijkse woon-werkverkeer veel leuker maakt.

Gemakkelijk te besturen

Door zijn kleine formaat, soepele rijeigenschappen en onmiddellijke acceleratievermogen is een elektrische scooter gemakkelijk te manoeuvreren. Rijden in de stad, tussen de mensen of om scherpe bochten is geen probleem voor deze voertuigen.

Milieuvriendelijk

De uitstoot die mensen elke dag veroorzaken is enorm. Een eenvoudige manier om de luchtkwaliteit te helpen verbeteren is door emissievrij te rijden. Omdat e-scooters een geïntegreerde oplaadbare batterij hebben, is er geen benzine nodig om te functioneren en worden er dus geen broeikasgassen uitgestoten. Zelfs als je de fabricage, het onderhoud en het vervoer van het voertuig van en naar de winkel in aanmerking neemt, is de uitstoot nog steeds aanzienlijk lager dan die van andere voertuigen.

Tip: www.fastfuriousscooters.nl/ecruiser

Volgens de onderzoekskrant TNMT hebben auto’s bijna 7 keer meer koolstofuitstoot in vergelijking met elektrische scooters. Dat is de reden waarom zo velen hun auto hebben ingeruild voor ander milieuvriendelijk vervoer.

Lage operationele kosten

Als het apparaat met zorg en op de juiste manier wordt gebruikt, hoeft het elektrische voertuig niet vaak en duur te worden onderhouden en bespaart u geld omdat u niet hoeft te betalen voor benzine. Hoe geweldig is dat!

Plezier, plezier, plezier!

Deze elektrische speeltjes zijn er in verschillende modellen, maten en mogelijkheden. Wat voor plezier u ook zoekt, er is een e-scooter die bij uw type avontuur past. Of het nu gaat om een snelle en krachtige motor, off-road rijden, spannende eenwieler ervaring of handige meeneem/opbergmogelijkheden – er is een scooter voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *